Direktor

Vreme u kome živimo nam nameće upotrebu različitih informatičkih veština. Sa druge strane, postoji velika potreba za pravovremenom informacijom koja će olakšati rad svih zaposlenih, ali i onih koji su na različite načine vezani za ovu školu.

Škola ne samo da ima želju, nego i obavezu, da bude otvorena za sve zainteresovane. Svi u školi, profesori i učenici, žele da podele svoje uspehe sa svojim sugrađanima, ali i sa svim bivšim učenicima ove škole koji žive i rade širom sveta.

Ne samo što imamo obavezu da razvijamo svest o pravima i odgovornostima u školi, već imamo obavezu da mnoga nerazumevanja u vezi sa delatnostima u školi, koja postoje u društvu, neprestano objašnjavamo i ukazujemo na značaj obrazovanja za naše društvo.

Naša škola je u priličnoj meri promenila svoj izgled, pa sada u školi imamo pored već tradicionalnih smerova, društveno-jezičkog i prirodno-matematičkog i filološki smer-engleski jezik, informatički u ogledu, i na kraju sportski kao opšti tip gimnazija. Nadamo se, da ćete na ovom sajtu pronaći mnoge odgovore, ali se nadamo da ćete i sugestijama pomoći da on izgleda još sadržajnije i modernije.

DirektMiroslav-Veljković-1or

Miroslav Veljković
Kontakt: 035/245-416
mejl: gimjag@mts.rs