Концерт Emma Morton and the Graces

0

Шкотско-италијански трио Emma Morton and the Graces тренутно се налази на европској турнеји у оквиру које ће одржати концерт 02. децембра у холу јагодинске гимназије „Светозар Марковић“ (Слободана Пенезића Крцуна 1, Јагодина), на коме ће промовисати деби албум Bitten by the Devil (11. маја 2018. године) у организацији концертне агенције RockSvirke.com са почетком у 21 час.

Улазнице:

500 РСД – продаја на дан концерта на улазу у гимназију

200 РСД –  за ученике и студенте

Шкотско-италијански трио Emma Morton and the Graces тренутно се налази на европској турнеји у оквиру које долазе у посету Србији. Мини турнеју по Србији бенд ће започети 30. новембра, концертом у београдском клубу Dorćol Platz. Након Београда, бенд ће наступити првог децембра у Сенти (клуб Мојо), другог у гимназији у Јагодини, четвртог у Нишу (Feedback), петог у Ужицу (ГКЦ) и шестог у Крагујевцу (СКЦ).

Emma Morton and the Graces је најновији пројекат шкотске кантауторке где су јој се још прикључили и бубњар Пиеро Перели (Piero Perelli) и гитариста Лука Ђјовакини (Luca Giovacchini). На њиховом деби албуму “Bitten by the Devil”, Емин глас прелази преко незаустављивих, дубоко интимних текстова и води нас кроз контаминиране звучне зоне где се мрачни светови секса, депресије, преваре, С&М, насиља и слободе истражују и славе кроз сиров и психотропски сонични коктел, који се састоји од џеза, ‘roots’ рока и фолка, отпеваних на шкотском дијалекту.

НЕМА КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР