План уписа и пријемни испити за школску 2019-2020. годину

0

Шифре за упис у Гимназију „Светозар Марковић“

1. Гимназија Светозар Марковић
35000 Јагодина, Слободана Пенезића Крцуна 1,
Тел: 035/245416
gimjag@mts.rs
Гимназија

Пријемни испит за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику (математика) и пријемни испит у филолошким гимназијама и филолошким одељењима се полаже по следећем распореду:

Кандидати се обавештавају да дођу до школе најмање 30 минута пре почетка полагања пријемног испита, како би могли да се сместе у одговарајућу учионицу и припремили се за полагање пријемног испита.

На пријемни испит кандидати требају са собом обавезно понети оверену ђачку књижицу са фотографијом, кандидатима који на испит дођу без књижице неће бити омогућено полагање.

Ученици код себе могу имати флашицу воде и прибор за рад , оловка хемијска, оловка графитна, гумица. Мобилни телефони су забрањени.

Напомена:

Пријемни испит за смер Ученици са посебним способностима за рачунарство и информатику ће бити одржан у Првој крагујевачкој гимназији (табела испод- број пријављених у гимназији Светозар Марковић из Јагодине је 25, у табели грешком стоји 23,

док се за смер Обдарени ученици у филолошкој гимназији-живи језици-енглески језик бити одржан у јагодинској Гимназији „Светозар Марковић“.

Овде можете преузети:

Конкурс за упис ученика у средњу школу за школску 2019/20. годину

Календар активности за спровођење завршног испита за школску 2019/2020. годину и уписа ученика у средњу школу за школску 2019/2020. годину

Правилник о упису ученика у средњу школу за школску 2019/20 годину

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here