Промоција књиге Бранислава Стојанова „Ја бих густи“

0

У четвртак 30.03.2023. године, у холу јагодинске гимназије са почетком у 19.00 часова, биће одржана промоција књиге „Ја бих густи“, Бранислава Стојанова.

Бранислав Стојанов је бивши ђак наше школе, данас изузетно успешан доктор ветерине који живи и ради у Дубаију, а ово је његов књижевни првенац. Издавач ове књиге је издавачка кућа Нова Поетика.

Ово је Банетова прича о једном времену, како се кроз гимназијско школовање одлучио за студије ветерине, пуна је догодовштина из студентског живота, прича и анегдота из праксе, како се као свршени доктор ветерине пробијао у свом позиву, да би на крају и био тамо где је данас.

Бранислав Стојанов

Доктор Бранислав Стојанов вас на промоцију своје књиге позива следећим речима:

„Уколико вас занимају патње младог мене као студента ветерине у Београду, затим сналажење свршеног ветеринара по селима диљем Србије, падови и успони у Новом Саду и коначно како је живети и радити у Дубаију, онда обавезно дођите. Уколико не, дођите да попијемо нешто.

О књизи ће говорити моје две дивне куме Милица Миловановић и Јасмина Ђорђевић, а бићу ту и ја. Оне су је читале по два пута, толико им се допала“ .

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here