ГИМНАЗИЈАЛЦИ НА САЈМУ ОБРАЗОВАЊА

0

Сајам образовања уприличен је већ једанаести пут у Ћуприји у Хали спортова „Ада“, 16. и 17. марта, као традиционална активност НОУ тима којим координира и наша професорка физике Весна Тодоровић. (https://noutim.org).

У четвртак су представљени факултети и високе школе, а наши ученици су са својим професорима били у прилици да посете сајам, послушају предавања, присуствују трибинама и посете штандове представника универзитета из целе Србије.

У петак су представљене регионалне средње школе, а међу њима и Гимназија „Светозар Марковић“. Школу су представљали ученици другог разреда: Сава Грујић, Филип Павловић, Круна Марковић, Лана Милојковић, Петар Јанковић, Богдан Перовић и Никола Јосијевић и професори Марија Станојевић, Јелена Павловић и Никола Николић.

Штанд је био сјајно осмишљен, представљени су сви смерови и одељења за ученике са посебним способностима за филологију и ученике са посебним способностима за информатику, играо се шах, били су доступни занимљиви садржаји на рачунарима и информативни леци. (https://gimnazijajagodina.edu.rs/)

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here