Директор

Време у коме живимо нам намеће употребу различитих информатичких вештина. Са друге стране, постоји велика потреба за правовременом информацијом која ће олакшати рад свих запослених, али и оних који су на различите начине везани за ову школу.

Школа не само да има жељу, него и обавезу, да буде отворена за све заинтересоване. Сви у школи, професори и ученици, желе да поделе своје успехе са својим суграђанима, али и са свим бившим ученицима ове школе који живе и раде широм света.

Не само што имамо обавезу да развијамо свест о правима и одговорностима у школи, већ имамо обавезу да многа неразумевања у вези са делатностима у школи, која постоје у друштву, непрестано објашњавамо и указујемо на значај образовања за наше друштво.

Наша школа је у приличној мери променила свој изглед, па сада у школи имамо поред већ традиционалних смерова, друштвено-језичког и природно-математичког и специјализоване филолошки смер-енглески језик и IT смер, као и општи тип гимназија. Надамо се, да ћете на овом сајту пронаћи многе одговоре, али се надамо да ћете и сугестијама помоћи да он изгледа још садржајније и модерније.

Директор

Данијела Јаковљевић
Контакт: 035/8222404