Концерт групе Репетитор

0

У недељу 01.10.2017. године, у холу јагодинске гимназије одржаће ће концерт  група Репетитор. Концерт ће почети у 21.00 часова.

Група је настала у зиму 2005. године придруживањем Ана-Марије Цупин(бас, глас), Милени Милутиновић (бубњеви) и Борису Властелици (гитара, глас) који су већ неко време свирали заједно. Репетитор од почетка 2006. године наступа по Београду а касније и по осталим већим градовима у Србији и са групама Партибрејкерс, Канда, Коџа и Небојша, Јарболи, Џа или бу, Обојени програм.

Први студијски снимак групе, сингл „Ја“, који је објављен на компилацији Јутро ће променити све?, провео је пет недеља на првом месту листе домаћих синглова Радија Б92.[тражи се извор] Репетитор учествују са три песме и на компилацији Здраво, здраво, здраво (Култур Акт, 2008), на којој је представљено пет тада нових бендова из Београда.

Њихов деби албум „Све што видим је први пут“ снимљен је 2008. године у студију продуцентске куће Digimedia у Београду и почетком маја у Пули (студио Partyzan).[1] Албум садржи 13 песама, продуцент је Борис Младеновић (члан група: Јарболи, Неочекивана сила која се изненада појављује и решава ствар, Велики презир, Двојац без кормилара).

НЕМА КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР