Концерт TRIKO & THE CYCLIST CONSPIRACY & CRNO DETE

0

Премијерно у јагодинској гимназији, три различита, али подједнако аутентична изданка домаћег андерграунда!

Концерт ће бити одржан у холу јагодинске гимназије 22.02.2020. године са почетком у 21.00 часова.

TRIKO

Triko је независни, “уради-сам” рок бенд из Београда, активан од пролећа 2013. године. Њихова музика је складна мешавина разних алтернативних музичких стилова, као што су dream-pop, shoegaze и post-punk. До сада су објавили један ЕП (2014) и албум (2016). Живи наступи групе Трико су препознатљиви по узбудљивој психоделичној атмосфери, у којој њихов гласни рок инструментаријум носи публику у пријатна, плутајућа сањарења.

FB: https://www.facebook.com/TRIKOmusic
BC: https://trikoo.bandcamp.com
SC: https://soundcloud.com/trikooo
Live session: https://youtu.be/x2tAprMgteQ

THE CYCLIST CONSPIRACY, the (Anti) World Orchestra

(Anti) world orkestar The Cyclist Conspiracy је музичка испостава Мале браће посвећена Мистеријама последњег доба. Својевремено зачет као неформални пројекат у оквиру, сада већ непостојећег, Друштва за развој алхемијских студија „Васко Попа“, данас је дугосвирајућа трупа састављена од десетак мушких и женских душа. Иако у себи спаја музичке утицаје из најразличитијих делова света, оркестар се труди да избегне површни, новодобни еклектицизам и да сву своју креативну енергију усмерава ка синтези претпостављених елемената. Било да су у питању Византијско царство или тајни номадски путеви пустиње, чађава крчма препуна мангаса и раскалашних жена или степа са небом само за шамана, психоделични или turkce rock, Блиски или Далеки исток, путовања на која бициклисти одлазе никако не представљају потрагу за срцем овог света . Понекад, она се указују као симболична потрага за Константинопољем, срцем цикличног царства Византије, али она су увек потрага за срцем једине праве светлости – Агапе.

За сада трупа иза себе има три средњесвирајућа издања, “A Night at Café Constantinople” (Balaknosapiens Recordingz 2016), настао у сарадњи са Кирја Катерином, чувеном солунском првакињом ребетика и народне песме, “Mashallah Plan: Virility”(Trashmouth Records 2016), као прво, психоделично поглавље пустињске саге о потрази за истинском духовношћу и “El Beso De la Muerte” (Inverted Spectrum Records,2019), синематични еп инспирисан Апокалипсом . Бициклисти су имали бројне наступе по земљи И региону, а тренутно раде на свом новом издању чији је радни назив “Back to the Hermetics and Martial Arts”.

https://www.facebook.com/TheCyclistConspiracy/
https://thecyclistconspiracy.bandcamp.com/releases
https://thecyclistconspiracy-trashmouth.bandcamp.com/album/mashallah-plan-virility-ep
https://soundcloud.com/the-cyclist-conspiracy

ЦРНО ДЕТЕ

Црно дете је турбо рок панк џез трио из Београда. Њихова музика је спој слободне импровизације и компонованих песама (и инструментала), базираних на традицији нојза и психоделичног рока, уз елементе сурфа, панка и џеза, а све зачињено блиско-источним и балканским орнаментима.

Црно дете почиње са радом 2010. године као соло пројекат гитаристе Дамјана Бркића (Клопка за пионира, The Cyclist Conspiracy) . Група постаје дуо 2012. када се Милан Букејловић (Петрол, Вирвел, Трико) придружује на бубњевима. Од 2018. састав је појачан саксофоном који свира Томислав Марјановић – Рале (The Cyclist Conspiracy).

До сада су објавили три албума компоноване музике: Риффс (2012), Џевад (2014), Златне ствари (2016) и један импровизовани живи албум: Непоновљиво (2017).

www.crnodete.com
crnodete.bandcamp.com
facebook.com/crnodete

Улазнице по промотивној цени од 200рсд за ђаке и студенте и претпродајној цени од 300рсд можете наћи на следећим местима:

Tammaro Bar Caffe, Јагодина

Eliksir Boardgame Cafe, Јагодина

Vagon bar Caffe, Ћуприја

Tattoo Studio Lupus, Параћин

 

Цена на улазу: 400 рсд

Дизајн флајера: KC Lab

НЕМА КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР