Прелиминарни резултати са пријемних испита

0

Овде можете видети прелиминарне резултате са пријемних испита за смерове:

  1. Обдарени ученици у филолошкој гимназији-живи језици – енглески језик
  2. Ученици са посебним способностима за рачунарство и информатику

Преузми резултате за филолошко одељење у ПДФ-у

Преузми резултате за рачунарско одељење у ПДФ-у

Увид у тестове и приговори на резултате

Кандидат или родитељ, односно законски заступник има право на увид у тест. Термин увида у писане тестове, као и улагање приговора, утврђује се Календаром уписних активности.

Увид у тест омогућава школска комисија која дежура у школиод 8.00 до 16.00 часова на дан објављивања привремених резултата.

Уколико кандидат сматра да постоје грешке у бодовању његовог рада, родитељ или законски заступник кандидата, има право да уложи приговор. Родитељ или законски заступник кандидата улаже писмени приговор школској комисији после увида у тест на дан објављивања прелиминарних резултата у складу са Упутством.

Објављивање коначних резултата

Коначни резултати пријемног испита објављују се у школи у којој се полагао пријемни испит у складу са Законом о заштити података о личности у периоду који је одређен Календаром уписних активности, тј. у петак 09.06.2017. године до 12.00 часова.

Упис ученика у средњу школу спроводи се у складу са Правилником о упису ученика у средњу школу, а по динамици која је одређена Календаром уписних активности.

 

НЕМА КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР