,,Стигни ме ако знаш“

0

У четвртак и петак 6. и 7. 4, са почетком у 12.30, у холу школе, одржан је квиз „Стигни ме ако знаш“. Првог дана учествовало је 8 екипа, док су у финалу учествовала четири пара. Аутор питања и водитељ програма био је ученик Богдан Машојевић, уз подршку ученика Михајла Вујичића, који је припремио питања за квалификације за такмичење. Помоћ у реализацији пружили су им, као и увек, професори Марија Станојевић и Никола Николић. Програм игрице одрадили су ученици информатичког смера Димитрије Лазић и Кристијан Матић.
У квизу су учествоваки следећи ученици:
Вељко Јовановић IV-2 и Димитрије Лазић IV-2, Вељко Филиповић IV-4 и Матеја Панић IV-4, Мина Јосијевић IV-4 и Теодора Митић IV-4, Никола Живановић IV-4 и Лазар Манојловић IV-4, Кристина Тодоровић IV-4 и Марко Марковић IV-6, Никола Јанчић IV-4 и Ђорђе Стефановић IV-7, Теодора Пешић IV-5 и Миона Филиповић IV-5, Кристина Радојевић IV-5 и Наталија Ћосић IV-6.
У финале су се пласирали Вељко и Димитрије, Вељко и Матеја, Мина и Теодора и Кристина и Марко.
Победнице квиза су Мина Јосијевић и Христина Нешић, ученице одељења IV-4, а друго место је припало Димитрију Лазићу и Вељку Јовановићу из одељења IV-2.
Победници публике, као најзанимљивији пар на такмичењу, јесу ученици Ђорђе Стефановић (IV-7) и Никола Јанчић (IV-4).
Публика је уживала у сјајној атмосфери.

Хвала Богдану Машојевићу и професорима.
Заиста сјајна реализација.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here