Квиз „Слагалица“

0

Празник знања у Гимназији
Захваљујући Богдану Машојевићу, творцу овогодишњег квиза, и његовом великом ентузијазму и сјајном знању, Гимназија је ове године имала право надметање у знању. Такмичили су се наши драги матуранти и после квалификација за четвртфинале, у квизу су се огледали парови:
Сара Митић и Кристина Тодоровић
Кристина Радојевић и Наталија Ћосић
Богдан Урошевић и Михајло Тасић
Теодора Пешић и Миона Филиповић
Матеја Панић и Вељко Филиповић
Мина Јосијевић и Александар Пајић
Вељко Јовановић и Димитрије Лазић
Михајло Вујичић и Душан Банзић
Четвртфинале је одржано у понедељак, 26. 12, полуфинале у уторак, 27. 12. и велико финале у среду, 28. 12. 2022. Такмичење је било сјајно, често неизвесно, а финалисти су показали раскошно знање и веома широку општу културу.
Треће место освојили су Мина Јосијевић и Александар Пајић, друго место освојили су Вељко Јовановић и Димитрије Лазић и прво место, убедљиво најбољи тандем – Михајло Вујичић и Душан Банзић.
Квиз су реализовали наш сјајни матурант Богдан Машојевић, професорка социологије Марија Станојевић, професор информатике Никола Николић, а под покровитељством школе. Члан комисије био је и директор Мирослав Вељковић.
Уживали смо уз подршку публике – великог броја матураната и неколико драгих колега.
У нади да ће овај квиз постати традиција, поздрављамо аутора Богдана Машојевића, професоре реализаторе и публику, а такмичарима још једном искрено честитамо!

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here