Концерт Raphael Wressnig & Igor Prado Band -а

0

Raphael Wressnig & Igor Prado Band одржаће концерт у среду, 08. јануара 2020. године у холу Гимназије „Светозар Марковић“ Јагодина са почетком у 21 час.

Raphael Wressnig, аустријски оргуљаш млађе генерације, изградио је своју музичку личност под снажним утицајима великана Hammond B3 оргуља (Jimmy Smith, Shirley Scott, Booker T. Jones, Joe Zawinul). Током своје богате каријере, објавио је 16 албума и гостовао на још 30!  У 2013. је био номинован за оргуљаша године од стране цењеног џез магазина Downbeat. У току 2014. године је у Неw Орлеансу снимио албум „ Soul Gumbo “ који је са одушевљењем прихваћен и од критике и од публике.

Игор Прадо, најпознатији бразилски блуес гитариста, започео је каријеру у родном Сао Паолу. Са братом Јуријем, бубњарем, води Prado Blues Band већ више од једне деценије. Са Рафаелом у последњих неколико година сарађује веома често.

Улазнице за концерт Raphael Wressnig & Igor Prado Band -а моћи ће да се купе у претпродаји у Агенцији Атланик по цени од 600 динара, а на дан концерта на улазу у јагодинску гимназију по цени од 800 динара. За ђаке и студенте цена улазница је 300 динара.

НЕМА КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР