Last train концерт

0

Француски рок сасатав Last train, одржаће концерт у суботу, 08. фебруара 2020. године у холу Гимназије „Светозар Марковић“ Јагодина са почетком у 21 час.

Last Train је оформљен од стране четворице школских другара. Најпре су свирали из чисте забаве, да би после одређеног времена почели да пишу и компонују песме.

Синглови “Cold Fever” i “Fire” означили су почетак рада групе у јуну 2014. године, а затим су кренули на велику светску турнеју по Европи, Азији и Сједињеним Америчким Државама где су за три године одржали око 350 концерата.

Током те турнеје снимили су два ЕП издања “The Holy Family” (2015) и “Fragile” (2016).

После освајања прве награде Les iNOUïS на Printemps de Bourges  фестивалу, имали су прилику да свирају као предгрупа бендовима Datsuns, The Raveonettes, Tringerffinger и Rival Sons, а велико признање им је доделио Џони Халидеј, “француски Елвис”, кад их је позвао да наступе пре њега у париском Берсију.

Потом су уследили наступи са бендовима Muse и Placebo, а 2017. године објављен је и први дугосвирајући албум “Weathering”.

Од концертне дворане Bataclan у Паризу до позорница највећих светских фестивала, овај квартет исписао је нове историјске странице француске рок музике.

Средином септембра ове године објављено је друго студијско издање алзашке четворке коју чине Jean-Noël Scherrer, Julien Peultier, Timothy Gerard и Antoine Baschung.

Албум под називом “The Big Picture”  са 11 нових песама је фреска пејзажа и простора који не познају границе. У питању је комплетан поглед, илустрација изван хоризонта.

Такође, то је интимно, дубиозно истраживање, признање. Преиспитивање настало из меланхолије, беса и узбуђења.


Улазнице за концерт рок састава Last train -а моћи ће да се купе у претпродаји у Агенцији Атланик, продавници музичке опреме Солфеђо (ТЦ Жир) и продавници плоча и стрипова MC Žika, по цени од 400 динара, а на дан концерта на улазу у јагодинску гимназију по цени од 500 динара. За ђаке и студенте цена улазница је 200 динара.

НЕМА КОМЕНТАРА

ПОСТАВИ ОДГОВОР