Концерт Психоактив трип

0

Београдска реп група Психоактив трип одржаће концерт у петак, 30. августа 2019. године у холу Гимназије „Светозар Марковић“ Јагодина са почетком у 21 час.

Млада београдска реп група Психоактив трип објавила је недавно свој први албум по имену “Разлика,“ кажу да је суштина њиховог репа – истина.

Групу чине петорица момака из новобеоградског блока 38 – Марко Рајић, Марко Ћалић, Милош Аничић, Срђан Живковић и Марко Грујић, али како сами наводе и сви други који су око њих.

“Језгро ‘Трипа’ смо нас петорица, али ‘Трип’ чине и сви они који на разне начине доприносе да прича расте, као и сви слушаоци који капирају фазон и осећају се као трип, јер трип није бенд – трип је банда“, наводе они.

Љубитељима реп музике познати су по тврдом репу и између осталог песмама “Ал’ је ладно“, “Пуна стотка“ и “Сканија“. А онда је уследила “Разлика“:

“Године су се суморно развлачиле

небо наоблачиле, да нам буде мрачније

има разлике, овде је другачије

тачније, рекао бих неприступачније

а њима је лепо и удобно и меко

зној мед и млеко, теку дискотеком…“

На питање зашто баш “Разлика“ одговарају: “Зато што је очигледна“.

“Албум је резултат нашег вишегодишњег цимања око реп музике и безрезервне љубави према њој. Снимили смо десет нових песама са темама са којима се сусрећемо и боримо свакодневно у нашем окружењу. Као и увек, звук је тврд, напет. За звук је био задужен Милош Аничић – Анке, наш неприкосновени матрицоправљач. Албум је сниман у ‘Беатблокз’ студију у нашем блоку код Папи Јааза, микс и мастеринг потписује Јан Зоо, а скречеве Дј Муња“, каже за Б92.нет Марко Грујић, истичући да се албум може набавити преко њихових страница на друштвеним мрежама.

Прича Психоактив трипа почела је у 38. блоку у којем су чланови групе заједно одрасли. Од почетка су правили само “бум беп“ и тврд звук деведесетих, без имало утицаја модерног репа.

“Познајемо се цео живот јер живимо на много мало квадрата, такорећи једни другима на главама. Као организација делујемо од 2010. године, од тад смо укључени у струју. Тада се догодио и наш први озбиљнији контакт са реп музиком“, истичу момци из Психоактив трипа.

Како наводе, суштина њиховог репа је истина, а блок им је редовна тема зато што су “део ланца исхране блок екосистема“.

Према њиховим речима, највише уживају док раде то што воле, а највеће задовољство је када осете енергију публике на наступима.

На питање шта је то реп? Одговор Психоактив трипа гласи:

“Начин живота и квалитет рима, реалност у тексту и репа суштина, за нас реп није бизнис, реп је дисциплина, прави блок реп јаууу… Трип кида“.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

Please enter your comment!
Please enter your name here