Koncert Raphael Wressnig & Igor Prado Band -a

0

Raphael Wressnig & Igor Prado Band održaće koncert u sredu, 08. januara 2020. godine u holu Gimnazije „Svetozar Marković“ Jagodina sa početkom u 21 čas.

Raphael Wressnig, austrijski orguljaš mlađe generacije, izgradio je svoju muzičku ličnost pod snažnim uticajima velikana Hammond B3 orgulja (Jimmy Smith, Shirley Scott, Booker T. Jones, Joe Zawinul). Tokom svoje bogate karijere, objavio je 16 albuma i gostovao na još 30!  U 2013. je bio nominovan za orguljaša godine od strane cenjenog džez magazina Downbeat. U toku 2014. godine je u New Orleansu snimio album „ Soul Gumbo “ koji je sa oduševljenjem prihvaćen i od kritike i od publike.

Igor Prado, najpoznatiji brazilski blues gitarista, započeo je karijeru u rodnom Sao Paolu. Sa bratom Jurijem, bubnjarem, vodi Prado Blues Band već više od jedne decenije. Sa Rafaelom u poslednjih nekoliko godina sarađuje veoma često.

Ulaznice za koncert Raphael Wressnig & Igor Prado Band -a moći će da se kupe u pretprodaji u Agenciji Atlanik po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta na ulazu u jagodinsku gimnaziju po ceni od 800 dinara. Za đake i studente cena ulaznica je 300 dinara.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR